Mattie en Wietze

We gaan geen liedje draaien grapten. Marieke Elsinga is van mening dat collegas Mattie Valk en Wietze de Jager niet hadden moeten stoppen met samenwerken.


O G3ne Magic Official Video The Story Of My Life The Voice Of Holland 2014 Youtube The Voice Of Holland The Voice Wedding Music

1 day agoMattie Valk en Wietze de Jager zitten voor het eerst in vijf jaar weer samen achter de radiomicrofoon.

. De mannen bespreken het belangrijkste nieuws van deze weekGa voor nog véél meer Voetbal Inside naar. Volgens Wietze heeft Mattie door te onderhandelen over een eigen contract hoogstpersoonlijk het radioduo Mattie en Wietze om zeep geholpen. Daar kwam in 2017 een einde aan na onenigheid over een overgang van het duo naar Sky Radio.

1 day agoMattie Valk en Wietze de Jager vormden jarenlang een duo op Qmusic. 1 day agoDe voormalige vrienden én vijanden Mattie Valk en Wietze de Jager spraken elkaar maandag tijdens de Giro 555-actie voor Oekraïne voor het eerst sinds vijf jaar weer en maakten zelfs opnieuw samen radioHoe die hernieuwde samenwerking enigszins ongemakkelijk van start ging zie je in de video hieronder. Ik heb verkeerd gehandeld Qmusic-dj Mattie Valk zegt dat hij verkeerd heeft gehandeld en dat mede daardoor de.

Een bijzonder moment donderdag 3 maart 2022 1023 Het wordt best wel een bijzonder moment zo reageert Mattie Valk op het nieuws dat hij maandag weer samen te horen is met Wietze de Jager in een programma op Radio 555. In RTL Boulevard zegt de presentatrice en dj die nu zelf samen met Valk een. Wietze was woest en het duo lag uit elkaar.

Ze maakten samen een zeer succesvol radioprogramma op Qmusic en concurrent Talpa Radio trok aan het tweetal. JingleMattie en Wietze in the morning showAt Q-Music Radiothey spoil their listeners every single dayEn this is de mevrouw van Google translate her smileheh. TikTok video from Refereemoments refereemoments.

Wietze de Jager en Mattie Valk vielen uit elkaar na een legendarische radioruzie. 1 day agoMattie en Wietze zijn vandaag voor het eerst in vijf jaar herenigd speciaal voor de landelijke actiedag. Wat een slechte ideeën hebben.

De twee vormden jarenlang een radio-duo op Qmusic en zijn maandag voor de landelijke actie. En dat is wat ik niet begrijp vervolgt Wietze. HttpwwwvoetbalinsidenlAbonneer je op ons YouTube c.

Tijd om de radio djs aan de tand te voel. Ze zouden eigenlijk samen de overstap maken totdat Mattie ineens besloot om tóch bij te tekenen bij Qmusic. Wij zijn wel toe aan een weekje rust.

Voor meer info een boekingen. Mattie en Wietze spreken elkaar maandag voor het eerst sinds de ruzie. Je geeft daarmee in mijn ogen aan dat het voor de luisteraars belangrijker is dat jij radio maakt in plaats van hen de Mattie Wietze ochtendshow te geven.

Nou bij ons zijn ze welkom. Dat ging niet door nadat Mattie een. Qmusic-dj Mattie over breuk met Wietze.

Over abrupte eindes gesproken daar hebben wij ervaring mee trapte Valk de uitzending om 0800 uur af. Cadetje van ham en kaas komt ook naar boven foryou foryoupage referees knvb arag mattie wietze. De djs - jarenlang nauw samenwerkende collegas bij Qmusic -.

Wie heeft dit nou allemaal weer bedacht bij de organisatie van de inzamelingsactie voor Oekraïne. De twee vormden jarenlang een radio-duo op Qmusic en zijn maandag voor de landelijke actie Radio555 voor Oekraïne weer eenmalig bij elkaar. In het kader van het 5-jarig jubileum van de hun ochtendshow Mattie Wiet.

Mattie en Wietze mogen van ons hier komen oppassen om zo te leren hoe ze papa moeten worden. Cadetje van ham en kaas komt ook naar boven foryou foryoupage referees knvb arag mattie wietze. HttpsteamdjmattieenwietzeSinds april 2012 presenteren Mattie en Wietze samen de ochtendshow bij Q-music.

Mattie en Wietze fluiten een wedstrijd Part 3. Over Mattie Wietze en Wendy. 1 day agoMattie Valk en Wietze de Jager zitten voor het eerst in vijf jaar weer samen achter de radiomicrofoon.

Mattie Valk en Wietze de Jager gaan maandag samen radio maken om geld in te zamelen voor Giro 555. Sinds woensdag zijn Mattie en Wietze weer papa-af na een week lang te hebben opgepast op Chiara 9 en Aurora 3. AMSTERDAM - Qmusic-djs Mattie Valk en Wietze de Jager zijn in de boeien geslagen.


Pin Op Music Heals The Soul D B


Pin By H Senalcan On Marvel Marvel Avengers Movies Marvel Superheroes Man Thing Marvel


Maria Tailor Our People Mattie X Wietze Vrouwelijk Vrouw Blouse


Grand Puba Ft Mary J Blige Check It Out Remix 1992 Hq Mary J Youtube Remix


Bassie De Q Musical Mattie Wietze Q Music Cabaretiers


Pin On Kensington


Pin Op Jantje Smit Jan Smit Dutch Singer


O G3ne Just Give Me A Reason Live Frank Vrijdag Show Just Giving Give It To Me Live


Pin On Songs


My Favourite Radio Dj S From Q Music 3 Mattie Wietze


Pin Op O G3ne


Pin Op Kovacs Family


Mattie Valk Old Time Radio Radio Handsome


Pin Op Favorite Music Video


Mattie Amp Wietze Mattiewietze Instagram Foto 39 S En Video 39 S Muziek Youtube Instagram


Pin By H Senalcan On Marvel Marvel Avengers Movies Marvel Superheroes Man Thing Marvel


Pin Op Kovacs Family


Kensington All For Nothing Official Video Youtube Kensington Youtube Music


73 Likes 0 Comments Bon Jovi Legends Bonjovi Legends On Instagram 2000 Bonjovi Legends 2000 2000style B Bon Jovi Crush Bon Jovi Jon Bon Jovi

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel